Saturday, October 31, 2015

"Fiţi atenţi cum facem"


Fiţi atenţi cum facem: tăiem de la Sănătate, ţinem salariile de mizerie, nu dăm nimic la spitale, ba chiar hai să mai închidem, că şi-aşa-s puţine. Şi ce dacă pleacă medicii, tot or rămâne ceva ameţiţi plus oamenii noştri, las' că se descurcă ei.

Fiţi atenţi cum facem: tăiem de la Învăţământ, ţinem salariile de mizerie, nu le dăm nimic, închidem mai multe şcoli. Dă-i dracului, avem nevoie de proşti, nu de deştepţi, că deştepţii nu ne votează pe o găleată de zahăr.

Fiţi atenţi cum facem: care vine şi pune banul jos e înscris la Medicină. Şi, dacă e om serios şi cotizează pe viitor, îl şi scoatem medic, altfel nu. Şi-aşa sunt din ce în ce mai puţini, dacă nu curge, pică, doar nu suntem nebuni să refuzăm.

Fiţi atenţi cum facem: dacă nu apar încă 5,500 de biserici în următoarele 3 luni, pierdem alegerile şi nu ne permitem, că toţi avem dosare, aşa că mai uşor cu bugetele în alte părţi, că avem de marcat la Patriarhie.

Fiţi atenţi cum facem: nu cumpărăm nici un ventilator, nici un pat, nu investim nici în renovare, nici în aparatură medicală, că doar astea sunt pe bani, şi mie ce-mi mai iese, dacă dau banii pe prostii.

Fiţi atenţi cum facem: mai dă-le dracului de cursuri şi de exerciţii de incendiu, că şi-aşa nu ne foloseşte la nimic, mai scoatem şi oamenii din producţie aiurea, mai bine mergem diseară la o bere, în team building.

Fiţi atenţi cum facem: îi rupem cu taxele, impozitele, avizele şi amenzile, că altfel nu vedem nici o şpagă de la ei, dacă au bani să şi le plătească şi să şi le facă pe toate la timp şi totul merge bine.

Fiţi atenţi cum facem: pe schiţă şi pe proiect tre' să arate totul bine, cu 6 căi de ieşire, semne, tot. Şi după aia o rezolvăm noi cumva când vin cu verificările, sărim cu o atenţie la băieţii ăia, să ne dea avizele.

Fiţi atenţi cum facem: dacă mergem să verificăm normele PSI, nu le dăm nici o ştampilă pe nimic dacă nu ne iese şi nouă ceva. Sau mai bine nu mai mergem, că mi-e şi lene.

Fiţi atenţi cum facem: învelim totul în burete antifonic, să iasă sunetul cum trebuie, că ăia de la PSI n-au zis nimic. Bine, nici nu i-am întrebat.

Fiţi atenţi cum facem: parcăm aici, pe bordură, că n-are nimeni chef să meargă atâta pe jos, uite, că mulţi au făcut aşa.

Fiţi atenţi cum facem: exact în momentul ăsta ne urcăm în maşină şi mergem acolo, să apăreţi la televizor şi să vadă lumea că sunteţi implicat în urgenţe cu adevărat şi ştiţi să le gestionaţi.


Şi, dacă sunteţi cu toţii foarte, foarte atenţi în continuare, facem treabă bună şi de-aici înainte.