Saturday, April 04, 2020

O poartă în fiecare casăStăm toți în casă și începem să ne urcăm pe pereți. Desigur, unii mai leneși doar se sprijină oleacă, dar alții mai vrednici sunt de mult pe tavan ca în Exorcistul. Am decis deci că este timpul să sar în ajutorul vostru și să mă implic în viața spirituală a cetății. Dintre toate opțiunile de implicare posibile, am ales-o pe cea mai grea: să comit un act de cultură în premieră pe țară, și anume, am întocmit o listă de recenzii cu nu mai puțin de 73 de seriale care au casă în titlu (nu vă alarmați, 34 dintre ele sunt la grămadă și nu necesită explicații suplimentare). Munca de documentare s-a bazat în principal pe o listă de pe IMDb cu exact aceeași tematică, elaborată între 15 mai și 19 iunie 2017 de ElMaruecan82, care probabil înfrunta pe atunci o pandemie personală severă. Munca adevărată a fost să caut toate pozele și să le aranjez în pagină, motiv pentru care n-am mai avut mană pentru a scrie mai pe larg în recenzii despre ce e vorba în fiecare.

Bine, n-am dezvoltat și pentru că n-am văzut aproape nimic din ele, dar de fapt asta înseamnă să creezi liber, din imaginație, să știți că nu e ușor. Până la urmă, nici dragoni nu vezi cu una, cu două, dar ia uite la chinezi, au avut atâta succes cu picturile lor cu dragoni încât s-au apucat să facă un meniu întreg cu cea mai apropiată jivină zburătoare care se potrivea conceptului și știm cu toții ce succes nebun au avut.

Dar să revenim.


Clean House

www.gstatic.com/tv/thumb/tvbanners/185657/p1856...


Nu l-am văzut și nici nu-l voi vedea vreodată. E clar pe ultimul loc. Din două motive:

1. Chiar nu mai vreau alte voci care să-mi spună să fac curat. 
2. Dacă totuși sunt masochist, există varianta hentai Zen cu Marie Kondo.
How Clean is Your House?

How Clean Is Your House? :Hundreds Of Handy Tips To Make Your Home ...


Acum sunt luat direct la rost de două tipe din UK care arată ca profesoarele alea față de care aveam exclusiv trăiri de catalog. După cum ziceam, dacă mă voi uita la așa ceva pentru a-mi salva viața sau măcar planeta, măcar să spark some joy cu Mariyuka.The Real Housewives of Orange County/New York City/Atlanta/New Jersey/D.C./Beverly Hills/Miami/Potomac/Dallas/Salt Lake City/Atena/Vancouver/Melbourne/Cheshire/Auckland/Sydney/Toronto/Budapesta/Johannesburg/Napoli/Bangkok

OFFICIAL || Watch The Real Housewives of Cheshire Season 10 ...

Presupun că e un fel de Keeping up with the Kardashians pentru gospodinele din Orange County, New York City, Atlanta, New Jersey, D.C., Beverly Hills, Miami, Potomac, Dallas, Salt Lake City, Atena, Vancouver, Melbourne, Cheshire, Auckland, Sydney, Toronto, Budapesta, Johannesburg, Napoli, Bangkok și din împrejurimi, dar și un docu-series pentru chirurgii plasticieni, să știe la ce comenzi să se aștepte când vin pacientele. Sunt ușor curios de edițiile Potomac, Budapesta și Cheshire. Ultima ar face bine să aibă cel puțin o pisică.
Pee-wee's Playhouse

Pee-Wee's Playhouse: The Complete Series: Amazon.co.uk: DVD & Blu-rayDin titlu ai spera că e porn, dar se pare că nu e, așa că dezamăgirea inițială mă face să știu sigur că nu mă voi uita niciodată la el.Cory in the House 

Amazon.com: Cory in the House (All Star Edition): Kyle Massey ...


Înțeleg că e un spin-off domestic pentru copchii cu un copchil ghiduș și cuminte din That's so Raven, care măcar era un serial SF pentru copchii cu o copchilă zbanghie și aventuroasă. Nu vă enervează și pe voi basculantele astea de vanilie care se toarnă în rețetele mai noi reinterpretate după alea vechi și picante?
House of Anubis 

House of Anubis | Watch Videos and Play Games | Nick.co.uk

Oh HELL no *walks away without throwing a second glance*

Mickey Mouse Clubhouse

Mickey Mouse Clubhouse TV Show: News, Videos, Full Episodes and ...
Aventuri educative cu toți eroii tăi îndrăgiți de la Disney. Nu mi-aș lăsa nici șoarecii din casă să se uite la așa ceva.

House of Mouse

House of Mouse | DisneyLifeNu cred că este de văzut, poate cu excepția momentelor în care sunteți complet în altă dimensiune datorită unei infuzii masive de LSD. Pentru binele oricui i se întâmplă acest serial din cine-știe-ce motiv exotic, speranța mea la fel de exotică este că e de fapt The Osbournes făcut de Disney.

Bear in the Big Blue House

Bear in the Big Blue House - DVD PLANET STOREIdem House of Mouse, cu speranța că e un fel de orgie între ALF, The Muppet Show și Masha și Ursul, care este un serial de artă pură. De fapt, știți ceva, uitați-vă direct la Masha și Ursul.


Home Movies

Home Movies (TV Series 1999–2004) - IMDb
Se califică la traducere. Din poster, am senzația că e un fel de Beavis & Butthead acasă la Phineas & Ferb, dar mai puțin plictisitor.The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House - Casa bântuită (2018) - Film serial ...Singurul serial horror din listă. Fie și pentru asta și tot trebuie să-l vedeți, dar doar dacă sunteți singuri acasă.


Clubhouse

Clubhouse (TV Series 2004–2005) - IMDb
Pare ceva wholesome cu un adolescent care joacă baseball. Sigur că toată povestea probabil putea fi comprimată într-un film de maximum o oră și zece minute, dar unora le place să arunce cu banii aiurea în loc să îi țină pentru lucruri importante, cum ar fi să facă minimum cinci sezoane Firefly și un spin-off series de 10 sezoane cu viața Inarei Serra.The Big House

The Big House - Complete Series | Big houses, Black sitcoms, Kevin ...

The Fresh Prince of Bel Air invers. Un pierde-vară scund și bogat ajunge la rudele sărace vs. un pierde-vară înalt și sărac ajunge la rudele bogate. Merită să-l vezi doar dacă după fiecare episod dintr-unul pui și un episod din celălalt și la sfârșitul ambelor seriale îți dai seama că ai găsit rezolvarea tuturor problemelor sociale de care te poți lovi în viață.

La Casa de Papel

La casa de papel Serial Online Subtitrat - FSGratisȘtiu că e hit, nu l-am văzut, nu știu despre ce e, dar deja mă enervează numele. E cu mafioți columbieni? E cu mafioți columbieni din industria de prelucrare a lemnului, nu-i așa? Iaaar cu mafioți columbieni..
House of Cards

House of Cards - Culisele puterii (2013) - Film serial - CineMagia.ro


M-am apucat de el acum vreo doi ani, am văzut un episod, mi-a plăcut, nu zic că nu mi-a plăcut, dar nu m-am mai ținut de treabă deoarece trec printr-o perioadă a vieții când nu-mi arde de încordări cerebrale până și când mă uit la seriale. Side note: Kevin Spacey e un actor formidabil și cu toții trebuie să ne împăcăm cu acest gând.Alpha House

Alpha House - Alpha House (2013) - Film serial - CineMagia.ro


Nu l-am văzut, dar e cu John Goodman și ideea e faină: patru senatori republicani împart o casă în DC. A început în 2013 și s-a terminat în 2014, ceea ce mă face să cred că a fost scos din priză la presiunile GOP pe motiv de calomnie, păi cum să ai senatori republicani fără cel puțin un domeniu cu o vilă și o fermă cu cinci sonde de petrol fiecare.Delta House

David C. Tucker, Author: TV Flashback: Frat Boy FracasCelălalt serial grecesc din listă, Delta House e despre năzbâtiile dintr-un frat house în 1962. Nu știu absolut nimic despre acest serial, but not gonna lie, sună ca și când ar fi rețeta perfectă a unui cult series.
Desperate Housewives

Watching “Desperate Housewives” as a housewife. - Ria Dalwani - Medium

Am senzația că e atât de prost și de bine făcut încât m-ar prinde imediat. Bănuiesc un fun fact care poate îmi va folosi pe viitor în competițiile de profil de pe QuizUp: este serialul cu cel mai mare consum de vin on-screen din lume.

Full House

Full House (season 6) - Wikipedia


Mai țin minte frânturi din el de când eram mic. Până nu l-am căutat acum, încă trăiam cu impresia că e cu Bobby Ewing, dar de fapt Bobby a jucat în Step by Step și acolo a intervenit confuzia. Oricum, sunt filmate în același platou, folosind aceleași decoruri. E de văzut doar ca să te simți ultimul om când te uiți la gemene ce mici erau și ca să realizezi că nimic nu mai e la fel de amuzant cum era atunci.


Fuller House

www.gstatic.com/tv/thumb/tvbanners/17644271/p17...Poate o fi bun, cine știe, dar îmi pare rău de el, pentru că nu pot să mă uit la așa ceva fără să mă uit mai întâi la Full House. Și la Full House sigur nu mă uit.

House, MD

House M.D. (TV Series 2004–2012) - IMDb


Aici nu sunt multe de zis: Hugh Laurie călare pe Honda CBR1000RR Fireblade Repsol finish cu un baston în flăcări încălcând toate procedurile medicale din lume. Oricând.


House Calls

House Calls (TV series) - Alchetron, the free social encyclopedia
Cine-ar fi crezut, sunt două seriale cu doctori care au casă în titlu! Ăsta zice direct că e comedie, deci e posibil ca House Calls să fie pentru House M.D. ce e Alpha House pentru House of Cards. (Știu că n-ați amețit de la atâta house, nu vă mai prefaceți.)

Home Improvement

Home Improvement (TV Series 1991–1999) - IMDb


Cred că e un fel de In the Middle cu zero edge, zero janitor, zero Atticus Shaffer. Nope.


Dollhouse

Amazon.com: Dollhouse: Season 2: Eliza Dushku, Harry Lennix ...
Din afiș înțeleg că are pistoale și gagici, deci e de suspans și dramă. A început în 2009 și s-a terminat în 2010, deci probabil e execrabil. Deși failed renewal-ul nu e neapărat un criteriu, pentru că toți plângem după Firefly.


Playing House

Amazon.com: Playing House: Season 1: Lennon Parham, Jessica St ...

Două gagici nelesbiene prietene din copilărie cresc împreună un copil în aceeași casă. Cu: Keegan Michael-Key, scutece, muci, poante mamare.


House of Payne

Tyler Perry's House of Payne - Alchetron, the free social encyclopedia


Payne-Pain. House of Pain. Get it? Heh. Direct din titlu sunt glumeți, e un semn foarte bun, prieteni, să ne uităm cu toții!House of Lies

Amazon.com: House of Lies: Season 1: Don Cheadle, Kristen Bell ...N-am văzut, dar e cu Jean-Ralphio, cu Eleanor Shellstrop și/sau Veronica Mars (depinde de fetișuri) și cu actorul ăla din Hotel Rwanda. S-ar putea să merite o soartă mult mai bună decât aia pe care i-o prevăd eu, dar oricum, dacă ați ajuns cu cititul până aici, nu ați venit pentru vreun clasament.Open House

Open House (TV series) - Alchetron, The Free Social Encyclopedia
O tipă care arată ca Ellen Degeneres într-un dulap din Nebraska e agent imobiliar și împrejurările inedite deja m-am plictisit.

House of Saddam

Amazon.com: House of Saddam: Various, Various: Movies & TV


În dezbaterea care a cuprins întreg mapamondul ca un foc de preerie, eu niciodată n-am avut vreo opinie serioasă apropo de includerea conceptului de miniseries la seriale propriu-zise sau la filme de (prea) lung-metraj sparte în mai multe părți. Așa, Harry Potter, Star Wars, Lord of the Rings sau chiar Home Alone pot să fie liniștite seriale mai lungi decât Sherlock. La fel cum și The Irishman poate fi spart în 5 sezoane de 26 de episoade de câte o oră fiecare, ca-n vremurile de glorie. Până la urmă cât trebuie să țină un episod de serial, cât trebuie să țină un film de lung-metraj? Sunt niște concepte arbitrare. Oricum, eu l-am pus pe lista asta și l-aș pune și pe lista de filme cu casă în titlu. Jos sistemul.

Adam Devine's House Party

Watch Adam Devine's House Party Season 1 | Prime Video

Scheciuri de stand-up care s-ar putea să ni se pară foarte amuzante în starea mentală în care suntem cu toții acum, mai ales dacă știm deja unele poante de pe canalele artiștilor români, că le înțelegem și mai bine, râdem mai cu poftă.

The Nutt House

The Nutt House - Wikipedia

Aventurile unui hotel scăpătat. Vreau să cred că e o cărămidă din baza scenariului de la The Grand Budapest Hotel. M-aș uita la el fie și să-mi dau seama cum mai stau lucrurile în HoReCa zilele astea.


Live from Daryl's House

Live from Daryl's House | Cox On DemandVocea de la Hall & Oates face jam sessions cu tot felul de muzicieni invitați acasă la el. Îi puteți vedea pe CeeLo Green, Company of Thieves, Jason Mraz sau Dave Stewart. S-ar putea să fie cea mai tare chestie la care să ne uităm cu toții zilele astea.
Warehouse 13

Warehouse 13 TV Show: News, Videos, Full Episodes and More | TV Guide
The X-Files/NCIS într-un șopron din Dakota de Sud. Ce poate să fie rău.

House Hunters + House Hunters International/House Hunters on Vacation/House Hunters: Where Are They Now/House Hunters Renovation/House Hunters International Renovation/House Hunters: Million Dollar Homes/House Hunters International: Million Dollar Budgets/House Hunters Family/Houseboat Hunters/House Hunters: RV/Tiny House Hunters/House Hunters Pop'd/House Hunters Off the Grid/House Hunters Outside the Box

Amazon.com: Watch House Hunters Season 64 | Prime VideoUn serial de ficțiune în care un cuplu format dintr-un lăcătuș-mecanic din Dakota de Nord și o casnică din Idaho își caută o căsuță pe malul mării în Santa Monica într-un buget de 4,5, hai, maaaaximum 5 milioane de dolari dacă are mașină de spălat vase. Cu scenariile extrapolate aferent la cele 5 milioane de spin-off-uri.

Run's House

Run's House >3 - Run's House Fan Art (6496939) - FanpopPentru că The Osbournes a fost un hit care va dăinui etern iar Ozzy așteaptă în zadar să moară succesul serialului ca să poată închide și el ochii liniștit, avem acum șansa nesperată de a ne imersa în viața de familie a lui Joseph Simmons. Melomanii amatori îl știu mai degrabă sub pseudonimul excelent ales pentru un bărbat afro-american din SUA, Run. Adică partea de nume din Run DMC pe care măcar o înțelegem.


Little House on the Prairie

Little House on the Prairie TV Show: News, Videos, Full Episodes ...


Este cunoscut pe larg în cultura pop sub denumirea de "serialul ăla la care vrea să se uite Zach Galifianakis când plânge pe stradă în mema aia din filmul ăla unde vrea și acasă, bere, sandviș cu înghețată, somnic, benzi desenate și votcă". Încă o lună de stat la coteț și să vedeți ce ne uităm toți la el.La casa de las flores

Percival & Associates | La Casa de las Flores – Season 2

L-am lăsat la urmă pentru că doar cei mai puternici dintre voi merită să știe despre acest serial. Cea mai tare telenovelă mexicană făcută la mișto pe care trebuie s-o vedeți toți pe bune. Cel mai artistic generic de serial ever. Aștept următorul sezon cum așteaptă vietnamezii musonul pentru orez.


Bonus patriotic de recunoștință pentru medicii, polițiștii și militarii care ne privesc:

La bloc

LA BLOC - EP. 431 "CADOUL" | La Bloc | Serialul de comedie La Bloc ...

Unii stau și la bloc, nu doar la casă. Aici e serialul Familia Bundy - Apărătorii Patriei Edition: now with a lifetime supply of pure cringe! Am ales poza asta tăiată cu un plug tras de o capră pe cocaină să-l fac de râs pentru că nu are un afiș decent cu logo-ul pe tot internetul. Până și la serialele din era filmului mut am găsit poze făcute reclamelor de prin ziare care arătau mai profi.
Arestat la domiciliu

Arestat la domiciliu (TV Series 2008– ) - IMDb


Aceeași problemă cu pozele. Ce vedeți aici e fotografia oficială de pe IMDb, nu un rebut de la un photoshooting făcut de Cornel, vărul fotograf de nunți al unuia dintre actori, invitat pe platou după o zi de filmări. Deși are un titlu ilustrativ pentru această perioadă, nu m-am uitat la acest serial și nu am auzit de nimeni care să se fi uitat, deci am îndoieli majore că există.Morala ar fi să susținem pictura, că altfel se întâmplă războaie mondiale și pandemii și uite în ce hal ajungem.