Thursday, March 21, 2013

"double trouble!"


zic de-acum, să se ştie, poate aţi uitat.

pe 29 aprilie, eddie izzard are spectacol la sala palatului, "force majeure". pentru necunoscători, eddie izzard e cam cel mai tare, mai documentat istoric şi mai inteligent comedian de stand-up de pe faţa pământului (my opinion), e ateu, e travestit, şi îşi bazează foarte multe poante pe astea două aspecte.

sala palatului are o capacitate de 4060 de locuri. spectacolul este sold out de o săptămână. îmi amintesc că cel mai ieftin bilet era pe undeva pe la 70 de lei, iar cel mai scump era pe la 200.

aş dori să invit la proteste vehemente în faţa sălii palatului tot ce înseamnă noua dreaptă, organizaţii creştine, familiale, conservatoare, homofobe, biserică etc., adică probabil acelaşi mix de succes care a întrerupt acum o lună vizionarea unui film cu intrarea liberă la muzeul ţăranului român şi pe care i-am trimis să se-ntâlnească la staţia de metrou "timpuri noi" la a doua vizionare, la institutul francez. nu de alta, dar pe 29 aprilie au să se întâlnească garantat cu mai mult de 4000 de oameni inteligenţi, cu bilet plătit şi cu dracii foarte uşor de activat.

vă rog mult, veniţi. am bilet, mă duc la eddie izzard şi tare aş avea chef să crăp nişte oase de idioţi înainte. facem şi programare de caft, dacă e nevoie. force majeure.