Friday, January 04, 2013

altfel nu pot să intru în ziua asta.


1. pe la mijlocul lui februarie ne liniştim şi noi cu pozele de la revelion, da? că vin ălelante.

2. v-aţi tâmpit cu toţii. lăsaţi omul în pace. sau, de fapt, lăsaţi oamenii în pace, că omului nu-i pasă nici cât un pistrui. încă oleacă şi scriu chiar eu un articol despre sergiu nicolaescu, să vă luminez minţile orbecăinde prin bezna ignominiei. a, dar ce frumos am grăit. nu mai e nevoie de articol.

3. mă bucur că mă ţin de sport. alerg, merg la munte, alea. şi, dacă n-aş fi crăpat azi-noapte în mine un kilogram de slănină cu ceapă şi pâine, m-aş fi bucurat şi mai mult.

4. refuz orice polemică pe o perioadă nedeterminată, cu excepţia cazurilor în care subiectele sunt alese din următoarele domenii: turistic, culinar, literar, cinematografic. repercusiuni grave au să existe îndeosebi la deschiderea subiectelor politice, sociale şi de design interior.

5. zubrowka nu e de găsit în real. avem o problemă.

6. de vreo două săptămâni, m-am dedulcit la beri de fructe şi cu tot felul de arome. nu scrie în română pe ele. puteţi să-mi aduceţi oricând ofrande în astfel de produse.

7. e oficial de ceva vreme: plec pe kilimanjaro. şi în zanzibar. săptămâna viitoare. m-am împuşcat pentru febră galbenă, febră tifoidă, poliomielită, difterie, tetanos. azi e prima zi de pastile de malarie. luni îmi refac şi paşaportul. ca de obicei, pe ultima sută de metri.

8. nu, nu mai există natura urbană. pentru că există sailing and diving şi, sper eu, în curând, lowden.

9. this is going to be a weird year. and i like weird.


şi acum, poanta aia proastă: am auzit că a murit sergiu nicolaescu. e o minciună sfruntată, ia uitaţi-vă la el, ce ten alb, tineresc are!