Thursday, September 15, 2011

Daily Cotcodac la Natura Urbană.

Am cedat în cele din urmă insistenţelor lui Julius Constantinescu (pentru cititorii obişnuiţi: Julius este trollul neoficial al Daily Cotcodac, dacă vreţi să învăţaţi cum se scriu articole din care nimeni nu înţel..

Nu aşa.

Treaba-i simplă: astăzi, de la 17:00, ora Kuweitului, Natura Urbană are onoarea de a-l găzdui pe Julius Constantinescu, eminenţa cu paiete cenuşii a site-ului de mare succes Daily Cotcodac (puteţi citi şi admira pagina de web site de pe Internet http://www.dailycotcodac.ro/).

Cum v-am obişnuit, subiectele se vor învârti în jurul zonei Euro, şomajului, camionagiului şi Roşiei Montane - puteţi afla totul despre astea dacă uit microfonul deschis în pauze. Altfel, aşteptaţi-vă la muzici d-alea din care nimeni nu înţelege nimic (uite că tot am ajuns la asta) şi la trei ore de priviri lungi şi fixe între cei doi indivizi prezenţi în studioul Radio Lynx, în care ne-ntrebăm în sinea noastră "ce caut eu aici" şi "oare, dacă-i crăp capul, face microfonie?". Desigur, aceste gânduri au să fie activate cu rândul de cei doi protagonişti, pentru a evita dialogurile fără sens pe care le auziţi la anumite posturi de radio din FM.

Oricum, Julius, la ce trafic ai tu, n-ar fi exclus să ne trezim intraţi cel puţin pe unde medii, chipurile din greşeală.

Cartonaşul roşu este pentru cei care nu ne-ascultă.
P.S. Puteţi să luaţi legătura cu noi pe trei părţi: ori intraţi pe pagina de Facebook a emisiunii (caseta din dreapta textului s-ar putea să vă ajute), ori intraţi pe chatul Radio Lynx (îl găsiţi pe www.radiolynx.ro), ori sunaţi la 0372.924.288, să-l întrebaţi pe mogul când vă dă banii.

P.P.S. Înregistrarea emisiunii are să fie disponibilă tuturor la scurt timp după încheierea acesteia, dar e mult mai mişto să o auziţi live.