Friday, March 22, 2013

decât să *mă* plictisiţi, mai bine muriţi.


deci, tocmai m-a făcut unul fascist că cică apăr ungurii care vor să-l serbeze pe horthy. eu, fascist. adică naţionalist extremist şi mistic. eu.

bă ipocriţi cretini ce sunteţi. hai, că m-am sictirit. let's do this.

sunteţi în stare să ieşiţi pe 17 martie la parade verzi, cu trifoi cu patru foi, să beţi bere verde până cădeţi sub masă, să vă-mpleticiţi picioarele crezând că riverdansaţi, şi să vă declaraţi "irish at heart", sunteţi în stare să sticliţi ochii şi să puneţi poze pe net cu artificiile de 4 iulie de la ambasada americană, să dansaţi sirtaki, să urlaţi "katiuşa", să petreceţi şi să beţi chiar şi de ziua polineziei, dacă s-ar putea, cu vacanţe de la lucru, ceea ce e minunat, dar nu sunteţi în stare să ziceţi unei ţânce de 15 ani care face pe nebuna la şcoală şi toarnă gaz pe foc fix de ziua ungariei (dacă încă spuneţi că din patriotism a făcut asta, uitaţi-vă la propriile ei declaraţii de ură etnică) că e tâmpită la cap şi că mai bine ar pune mâna să-nveţe nişte istorie.

bun, şi profesorii sunt tâmpiţi, şi ăilanţi elevi, maghiari sau români sunt tâmpiţi (am înţeles că de 1 decembrie a ieşit cu scandal din partea ungurilor din şcoală), dar asta nu-nseamnă că sabina e aia deşteaptă. înseamnă că acolo e o grămadă de tâmpiţi aflaţi într-o situaţie delicată şi, ce să vezi, au făcut, rând pe rând, fix ce ar face nişte tâmpiţi într-o situaţie delicată: tâmpenii. nici nu ştiu de ce sunteţi aşa surprinşi şi indignaţi, când ai găinile în grădină, îţi iei gândul de la răzoarele de legume.

hai, ziceţi-mi că nu apăr valorile naţionale. normal că nu, doar ce-am zis acu' o vreme că-mi bag picioarele-n el de patriotism, patrioţii au oleacă de retard. dar nu despre mine e vorba, ci despre voi. apăraţi valorile naţionale? serios? unde-i tricolorul la colţul fiecărei case a ălora care-o susţineţi pe sabina? aaa, nu în fiecare zi? bine, de 1 decembrie. nici atunci? nu? ok. scuze. de 1 decembrie aveţi program de grătare şi cluburi, n-aveţi timp de prostii. poate, aşa, aleatoriu, într-o zi la nimereală, dacă se nimereşte să fie ziua naţională a ungariei, asta e. şi într-un judeţ oarecare, spre exemplu, covasna. şi poate la meciul stelei cu chelsea (echipe de club, dar ce contează), sau când are românia meci. că singurii patrioţi prost-înţeleşi au rămas ultraşii, şi până şi ei fac spectacol tricolor, aşa, doar în tribune, că vin televiziunile acolo şi tre' să dea bine. în rest, e laşitate. vă convine să vă băgaţi toţi în spatele unei puştoaice inconştiente de 15 ani care nu gândeşte mai departe de facebook. focul la ea. ia, să vă văd, care aveţi tupeu să vă legaţi cocarde tricolore de cap şi să vă plimbaţi ţanţoş prin harghita şi covasna de ziua ungariei? aud? aaa, nu, because of reasons. da, aşa zic şi eu.

idioţilor, aţi înţeles fix pix ce înseamnă patriotismul şi ce înseamnă apăratul valorilor naţionale. nu vă văd înghesuindu-vă cu like-uri la bârlădenii care urlă că vor să aibă apă curată, nici la creierele tinere care se autoexilează în fiecare zi, nici la manifestări culturale care-ncearcă să scoată românul, încet-încet, din troglodire. alea-s valori naţionale, dobitocilor, nu urlatul că ardealul e-al vostru. că nu e-al vostru, nu l-aţi făcut voi şi cu siguranţă nu l-aţi crescut voi. şi nici p-alea trei culori puse pe-un steag. chiar, ştiţi sigur de la ce vin alea trei culori? nu? ups.

şi, hai, ziceţi-mi de legea aia cu arboratul exclusiv al drapelului naţional (lasă că e singura lege pe care-o ştiţi - de fapt, care v-a trecut pe la ureche - din pagina pe care-i scrisă). şi după aia hai, tot bucureştiul la arest, cu primăriile-n frunte, poate nu ştiaţi, dar eram împânziţi de steaguri şi simboluri irlandeze acum vreo cinci zile. am fost sub ocupaţie. şi de 4 iulie propun să ne certăm urât de tot cu americanii, dacă vedem vreun star-spangled banner în faţa ochilor. poate să-i şi ducem oleacă la secţie, să dea declaraţii din care să reiasă cum au subminat ei suveranitatea şi unitatea statului român. şi, oricât de francofoni am fi, cred că e cazul să le-o tragem oleacă francezilor de 14 iulie, să prăbuşim o jilavă peste ei, ceva, că şi-aşa au făcut mişto de noi la televiziunile lor franţuzeşti. şi după aia să vorbim oleacă despre mândria opincii româneşti din vârful parlamentului din budapesta. ia să vedem, cam cât de ipocriţi puteţi să fiţi, pe o scară de la sabina la facebook?

apropo, aiurea, pe la vecini, în comunităţile române din străinătate, n-am văzut fluturate prea multe steaguri turceşti, sovietice sau nemţeşti de ziua româniei. păcat, că au culori frumoase, tonice. au fost vremuri în care fluturau într-o veselie prin românia. dar poate că ăia din turcia, rusia şi germania sunt mai puţin tâmpiţi decât ăştia din românia.

dar cam cât de idiot să fii să-mi spui că apăr fascismul când zic că nişte copii au dreptul să-şi serbeze liniştiţi ziua naţională, fără înţepăturile patriotarde ale unei puştoaice de 15 ani care ascultă b.u.g. mafia şi nu ştie să scrie corect în limba ei maternă.

(şi cine-mi spune de declaraţia lu' putin, aia din duma de stat, primeşte instantaneu coroana de dobitoc suprem. putin n-a spus - şi nici n-ar spune - aşa ceva. declaraţia aia e fictivă, n-a existat, e inventată şi dată pe net, la fel ca dialogul ăla de la şcoală al apologetului einstein cu profesorul său ateu. da, şi aia e inventată. ţeapă. mai muriţi o tură, că niciodată nu-i prea mult îngrăşământ.)