Friday, October 07, 2011

da' mai ho.

five things that make my brain go "fffffffuuuuuuuuuuu":

  • "ruşine, dinu patriciu!" - a făcut nişte ture pe centura oraşului umorului fix o săptămână după faza originală. după aia, a ajuns repetată pentru orice tâmpenie care mergea rău: "mi s-a înfundat chiuveta. ruşine, dinu patriciu". cerule, ce poantă bună. şi, considerând ultimele lecţii în materie de "buzz pe internet", îi faceţi buzz lu' dinu patriciu. se-mplinesc doi ani de zile de la faza aia. nu e amuzantă deloc. n-a fost niciodată. terminaţi-o.
  •  foursquare - cât de gol-pe-dinăuntru-nesigur-bătut-în-cap-superficial-ca-o-muşcătură-de-ţânţar tre' să fii ca să foloseşti aşa ceva, de tre' să vă-nţepaţi pe hartă la adrese fancy şi trendy. bravo, sunteţi la gară/ceainărie/vasile pârvan/preciziei/jimbolia/bruxelles. sper să existe cineva care are nişte rachete legate de coordonatele voastre. aşa ar fi corect. şi, dacă e vreun ins pe lumea asta care trollează foursquare-ul şi dă check in-uri din purgatoriu, de pe marte, din cadă sau din pat cu mamele voastre, omul ăla merită să fie primarul foursquare-ului.
  •  "ori suntem [insert cretinism], ori nu mai suntem!" - am folosit-o şi eu o dată sau de două ori, ca expresie a sictirului băşcălios. fraza a emanat dintr-un imbecil, aţi dus-o mai departe în bătaie de joc, aţi adus-o rapid în sfera umoristică de bonton şi nici de-ai dracului nu-i mai daţi drumul. spectatori de otv, kanal d şi antena 2 ce sunteţi. nu vă faceţi şi tricouri? să ştiu direct pe cine pocnesc pe stradă.
  • smileyfaces - i-am dezactivat de pe y!m, i-am blocat pe unde-am putut. i despise them with a passion. sunt aproape suportabili când îi folosiţi pe post de expresii faciale care nu au legătură cu râsul (ce subtil şi jucăuş, felicitări), dar, când îi folosiţi pentru că nu sunteţi în stare să spuneţi altceva, şi vi se blochează falangele-ntr-o paranteză închisă, îmi vine să vă spânzur. de fiecare dată când folosiţi un smileyface, moare un copil în sudan şi se reîncarnează într-unul din românia. asta vreţi?
  • "hy", "cius", "ceau" şi "ola" - uuuurrrggghhhhh. muriţi, muriţi cu toţii, de pelagră, de scorbut, de ciumă neagră, de lepră şi de ebola. se scrie "hi", "tschüss", "ciao" şi "hola". sau, dacă nu sunteţi în stare, spuneţi, dracului, "salut". nu păreţi mai puţin interesanţi, dar păreţi mai puţin idioţi.