Thursday, June 23, 2011

câştigătorii concursului de-acum 5,000 de ani!

mă uitam adineauri prin google analytics, să văd ce dracu' mai caută lumea ca să ajungă la mine pe blog. pe lângă obişnuitul "filme porno cu tătăroaice", avem participarea extraordinară a keywords-urilor: "adela hriscu", "ligia musceleanu" şi "raluca-lelia negru" (ladies), dar şi un remarcabil "vreau sa scriu cu 13 in times new roman".

dar, pe lângă toate astea, mai am aşa: "ce nume sa ii pun masinii mele" şi "cel mai bun playlist pt masina". ceea ce mă conduce, uşurel, de mânuţă, la un lucru tare important: concursul de pe 16 martie, de care am uitat cu desăvârşire, cu toate trambalările astea.

şi mai bine mai târziu decât niciodată.

acum este momentul să lămurim, definitiv, cum stau lucrurile. pentru că v-aţi înscris aproape deloc, nu mi-aţi dat nici prea mare bătaie de cap în alegerea câştigătorilor. ceea ce nu-nseamnă decât un singur lucru: nu vă mai place să beţi, mă. aia e.

so, without further ado,the winners are:
  • pentru numele maşinii: "îi pui folii verzi pe faruri şi'i zici toothless." (anca) & "poate ar suna mai bine rasa, "Night Fury"." (Aries) - ăsta este. nu-i pun folii verzi, dar toothless îi zic, şi, când e vorba de zboruri de noapte, it's going to be a night fury. anca şi Aries au câştigat, fiecare, câte un tur al bucureştilor cu maşina şi în poposirea în 3 locuri care-mi plac foarte mult, în care câştigătorul va bea câte o bere, la alegere, producţie românească.
  • pentru playlisturi: aveam de dat zece premii care sunau aşa: scoaterea celor zece câştigători la biblioteca din cişmigiu şi cultivarea acestora cu câte o bere, la alegere, tot producţie românească. dar aici n-am decât două, ceea ce mă bucură, nu am cititori alcoolici. domnul dangostin şi domnişoara Aries (din nou), câştigători, pentru următoarele două playlisturi:

Helloween - Steel Tormentor
Iron Maiden - Moonchild
Heroes del Silencio - Opio
Led Zeppelin - I Can't Quit You Baby
Haggard - Awaking the Centuries
Black Strobe - I'm a Man
The Subways - Rock & Roll Queen
Breaking Benjamin - Topless
Timpuri Noi - Adeline
Rush - Animate
Warcry - Hijo de la ira
Amaral - Kamikaze
Teddybears Stockholm - Cobrastyle
Moby - Disco Lies
Dj Tomcraft - Happiness Loneliness
N.O.H.A. - Base From Above
Stromae - Te Quiero
Robyn - Konichiwa Bitches (Trentemoller Remix)
Suie Paparude - Tobbaco Road

si, dedicatie speciala!!!

TARAFUL HAIDUCILOR - LOULOUDJI.
1. ACDC - Highway to hell
2. The Doors - Road house blues
3. Shutterfly - Wray's Corvette
4. Cake - Long lines of cars
5. Dire Straits - Heavy fuel
6. Incubus - Drive
7. Moby - Flower
8. The Who - Who are you
9. Audioslave - Getaway car
10. ACDC - Corvette
11. Iggy Pop - I am a passenger
12. RHCP - Can't stop
13. Deftones (ft. Maynard) - Passenger
14. Metallica - I disappear
15. The Cardigans - Erase and rewind
16. Jimi Hendrix - Crosstown Traffic
17. Audioslave - Gasoline
18. RHCP - Road trippin'
19. The Doors - Break on through
20. Steppenwolf - Born to be wild
cu acordarea e în felul următor: domnişoara Aries este aşteptată cu nerăbdare să-şi încheie lucrările academice şi să devină the queen of all science known to mankind and beyond, pentru a se bucura de premiu; domnişoara anca este aşteptată cu nerăbdare să-şi ridice şi ea premiul şi să-mi spună cum naiba o mai cheamă pe facebook; iar domnul dangostin, pe care nu-l cunosc, este aşteptat cu nerăbdare să-l cunosc, întru asimilarea premiului despre care vă vorbeam.

and all that, because, in all fairness, mai am două premii de acordat, tot în lichide şi plimbări, de la celălalt concurs, de acum 15,000 de ani, către beatrix şi alexa. dar asta nu ştirbeşte cu nimic prestigiul şi importanţa câştigării unui asemenea concurs.